Tre favoriter ifrån ELF

Jag har många gånger beställt produkter ifrån sidan ELF, eyes lips face. Det allra flesta gångerna har jag varit väldigt nöjd med de produkter jag beställt. Jag tänkte visa upp mina tre favoriter som jag har hemma just nu och det är faktiskt tre borstar. Jag tänkte visa andra favoriter som jag har i ett annat inlägg, och tänkte då skriva om produkter jag inte har hemma just nu. Men nu till borstarna! :)
 
 
 
 
Denna borste är helt underbar. Jag använder den varje dag till att ta på min bareMinerals foundation och den fungerar perfekt till det. Ganska liten ändå vilket gör att den är smidig att ha med sig. Den är lätt att använda och väldigt mjuk. Kostar cirka 65:- och kommer ifrån deras studio-linje.
 
 
 
Denna borste är bra till flera olika saker. Till exempel så använder jag den när jag suddar ut olika ögonskuggor för att få en mindre tydlig linje. Jag använder den också om jag vill applicera en t.ex. mörkare ögonskugga på en del av ögonlocket. Den är väldigt bra och jag älskar den! Kostar cirka 43 kronor och kommer ifrån studio-linjen.
 
 
 
 Jag använder denna borste till att ta på ögonskugga med. Den får med lagom mycket produkt och fördelar den jämnt över ögonlocket. Själva borsten är inte så stor vilket gör att den är enkel att applicera med. Kostar cirka 43 kronor och kommer ifrån ELF:s studio-linje.
 
 
Annster
2014-03-11 @ 12:29:12
URL: http://annster.se

Minst sagt.
Waynes har mycket gott :)

Julia T
2014-03-11 @ 16:34:51
URL: http://takethetime.blogg.se/

Nice :D behöver lite nya borstar!

Svar: De har massa fler borstar också som jag tror är jättebra :)
Stephanie

Emelie
2014-03-11 @ 16:57:09
URL: http://eyebe.blogg.se

Älskar elf!

Svar: Eller hur :)
Stephanie

Frida - FotograFia
2014-03-11 @ 17:46:14
URL: http://blogg.fotografia.se

Sv: Tack! Inte mina.. men ändå! ;)

HJJONSSON
2014-03-11 @ 19:29:38
URL: http://www.hjjonsson.se

Sv. Åh de godis är vääääldigt goda, smaka du! :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0